wolk

Over Lief&Zo

Over Lief&Zo

In de winkel van Lief&Zo richten we ons op lifestyle en design voor kinderen.

In onze webshop vind je vele kraampakketten met verschillende thema’s die leuk zijn om te geven én te krijgen.

Ook is er bij ons de mogelijkheid om zelf een kraampakket samen te stellen.

De leukste kraampakketten | Lief & Zo

Hoi! Welkom op www.liefzo.nl, een webshop met de liefste, hipste en mooiste kraampakketten voor zowel jongens als meisjes. Ik ben Mascha, getrouwd met Geert en moeder van twee geweldige (maar ondeugende) zoontjes. Naast de webshop heb ik ook een fysieke winkel in het centrum van Almelo.

Hier wordt van alles en nog wat verkocht, van verzorging voor baby’s tot aan leuke accessoires voor in de kinderkamer. Maar ook speelgoed, kleertjes en andere hebbedingetjes. Uiteraard kun je hier ook terecht voor een mooi kraamcadeau of kraampakket. Ik besteed veel aandacht aan het inpakken van een cadeau, waardoor het altijd een feestje is om iets te geven en te krijgen.

Zelf heb ik al een aantal kraampakketten samengesteld die in de webshop te koop zijn. Er zijn kraampakketten voor jongens en meisjes, maar ook kraampakketten die voor beiden geschikt zijn. Elk kraampakket wordt met zorg samengesteld en bestaat uit de liefste en hipste producten.

Mijn ervaring is dat (toekomstige) mama’s en papa’s hier erg blij van worden. Daarnaast is het ook mogelijk om zelf een kraampakket samen te stellen. Hoe leuk is dat? Zo geef je precies wat jij wil!! Maak het kraampakket nog persoonlijker door aan mij een lieve boodschap door te geven en ik noteer dit op een allerliefst kaartje.

Als je wil, pak ik het kraampakket op een originele en luxe wijze in. Je betaalt veilig via Ideal of Paypal. Mocht je specifieke wensen, aarzel dan niet en neem contact op via info@liefzo.nl of 06-16471654.

Neem een kijkje in onze winkel of in de webshop!

Wij helpen met een passend cadeau of het samenstellen van hét perfecte kraampakket

Over Ons | Lief&Zo