wolk

Verzending & retourneren

Verzending

Op werkdagen voor 16:00 besteld, is morgen in huis!

Uw bestelling wordt geleverd door PostNL.

De verzendkosten binnen Nederland bedragen € 4,95. Voor verzending naar België en Duitsland zijn de verzendkosten € 7,95.

Gratis verzending naar alle landen vanaf € 75,00.

U heeft 14 dagen bedenktijd.

Uw bestelling kan, indien gewenst, geleverd worden met een persoonlijk bericht.

Retourneren

Mocht je niet tevreden zijn over je bestelling dan heb je 14 dagen de tijd om de bestelling terug te sturen. Deze bedenktermijn gaat bij de verkoop van goederen in op de dag na ontvangst van het product. We willen je vriendelijk verzoeken om ons per email (info@liefzo.nl) hiervan op de hoogte te stellen. Graag het product, indien mogelijk, retour sturen in de originele verpakking. Bij het retour sturen van de bestelling kun je gebruik maken van dit retourformulier. Het retour adres is als volgt:

Lief&Zo
Grotestraat 109
7607 CG Almelo

De kosten voor het terugsturen van de bestelling worden alleen vergoed door Lief&Zo wanneer het product defect ontvangen is of wanneer er producten geleverd zijn anders dan het bestelde. Je dient je retour altijd op de goedkoopste wijze te verzenden. Na ontvangst van jouw retour zullen wij je informeren per email. Eventuele vergoedingen worden na moment van ontbinding en binnen 14 dagen terug betaald.